Akcija!

Postaja za nego s povečevalnim ogledalom

29,84  brez DDV

Priročna postaja za nego moških, z vgrajenim kozmetičnim ogledalom, predstavlja edinstveno in unikatno darilo za nego in popolno rešitev za shranjevanje glavnika, škarij, pincete in drugih pripomočkov za elegantnega moškega, ki vedno rad izgleda najbolje.

* Vsa ogledala in izdelke delamo tudi po meri. Stojalo je možno personalizirati, zato nas kontaktirajte za individualno ponudbo.

☑ Na zalogi - dobavljivo takoj

Kategorija:

Opis

Naša ročno izdelana priročna postaja za nego moških, z vgrajenim kozmetičnim ogledalom, predstavlja edinstveno in unikatno darilo za elegantnega moškega, ki vedno rad izgleda najbolje.

Ste siti pincet, škarij za nohte terdrugih pripomočkov za urejanje in britje, ki jih puščate kar na kopalniškem umivalniku? Naše ročno izdelano stojalo za nego iz smrekovega lesa s povečevalnim ogledalom predstavlja edinstveno darilo za nego in popolno rešitev za shranjevanje glavnika, škarij, pincete in drugih pripomočkov za nego. Povečevalno kozmetično ogledalo je visoke kakovosti z izjemnimi optičnimi lastnostmi, ki zagotavljajo jasno in svetlo sliko.

 

Ročno izdelana je v Sloveniji.

Uporabljeni so le okolju prijazni materiali.

Izdelki so izdelani iz naravnega lesa zato se vzorci in barve lahko razlikujejo.

Opomba: Komplet vsebuje lesen podstavek in ogledalo. Glavnik, škarje in pinceta niso priloženi.

 

* Vsa ogledala in izdelke delamo tudi po meri. Stojalo je možno personalizirati, zato nas kontaktirajte za individualno ponudbo.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 cm
Podstavek

Smrekov les

Ogledalo

Okroglo ogledalo premera 20 cm, debeline 2 mm

Povečava

3 x

Pošljite neobvezujoče povpraševanje za izdelek

Morda vam bo prav tako všeč…