O podjetju

PODJETJE

V podjetju Konveks, Oliver Frlić, s.p., se ukvarjamo s prodajo, montažo in vzdrževanjem prometne opreme. Posebno pozornost namenjamo varnosti v cestnem prometu, saj je statistika te v RS precej zaskrbljujoča. V podjetju si prizadevamo k večji varnosti v cestnem prometu, predvsem k zmanjševanju števila žrtev, zato v našem asortimanu ponujamo nadstandardno opremo v novodobni tehnologiji.

STORITVE

V našem podjetju vam nudimo celovit pristop k vašim zahtevam, saj vam na podlagi predpisov ter najnovejših standardov in uredb podamo ustrezne rešitve. Sprva skupaj ugotovimo dejansko stanje, nato vam predstavimo ustrezne izdelke in možne rešitve. Sledi priprava predloga in svetovanje, kako najbolj učinkovito rešiti dotični problem.

Verjamemo, da je skrb za varnost zelo pomembna. V ta namen ponujamo kupcem izdelke z najboljše kakovosti po najugodnejših cenah. Pri poslovanju nas vodi slogan: »Varnosti dajemo prednost in to v vseh razmerah!«

NAŠI CILJI

Glavni cilj je postati eno od vodilnih podjetij v svoji branži. Na domačem tržišču bomo še naprej ustvarjali odlične prodajne rezultate, širili prodajni program, ustvarjali nova delovna mesta in vlagali v razvoj. Kupcem želimo ponuditi celovit nabor izdelkov za varnost v cestnem prometu.