Kdo smo

S spletno trgovino www.konveks.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje KONVEKS, Oliver Frlić, s.p., Rakuševa ulica 34, 1000 Ljubljana, matična številka: 3225097000, davčna številka: SI37190849, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi KONVEKS). Podjetje KONVEKS spoštuje in ščiti vašo zasebnost. V nadaljevanju preberite, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani prenesejo na vašo napravo. Piškotki na spletni strani konveks.si omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabo spletne strani ter funkcionalnosti na strani in zbirajo agregirane informacije o obisku spletne strani. Piškotki sami po sebi ne omogočajo identifikacije obiskovalca spletne strani.

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:
- Začasni oziroma sejni piškotki (session cookies): ti piškotki se shranijo v datoteko piškotkov vašega brskalnika le do konca vašega obiska spletne strani, ko stran zaprete ali odidete drugam, pa se izbrišejo.
- Trajni oziroma shranjeni oziroma sledilni piškotki (persistent cookies): uporabljamo jih za izboljšanje uporabniških izkušenj. Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov daljše obdobje, ki je odvisno od nastavitev vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki informacije o obisku posredujejo strežniku vsakič, ko nekdo obišče našo spletno stran.
- Piškotki tretjih strani (3rd party cookies) izvirajo od drugih virov, ki na ta način zbirajo podatke o uporabnikih spletnih mest in jih obdelujejo v različne namene, kot so personalizirano oglaševanje, analitika obiska, izboljšanje spletnih rešitev in podobno.

Osebni podatki

Podjetje KONVEKS v spletni trgovini zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: priimek in ime, ulica in hišna številka, kraj, država, e-pošta, GSM številka.

Obdelava in hramba podatkov

S podano privolitvijo uporabnik dovoljuje podjetju KONVEKS, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, obdeluje zbrane osebne podatke za namene obdelave in izvedbe spletnih naročil, nakupov, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih. Pridobljene podatke podjetje KONVEKS uporablja tudi za namene statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe izdelkov, prilagajanje ponudbe. KONVEKS lahko pridobljene podatke obdeluje za lastne potrebe do ugovora ali preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Pravice posameznika

Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke. Prav tako lahko posameznik od upravljavca zahteva izpolnitev naslednjih pravic: vpogled v osebne podatke, popravka netočnih osebnih podatkov, omejitve obdelave, izbrisa. Posamezna zahteva za izpolnitev pravic se obravnava individualno, upravljavec v zakonsko ustreznem roku posamezniku pošlje odgovor z obrazložitvami. Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov lahko kontaktirate na info@konveks.si. Veljavnost splošnih pogojev: od 21. 1. 2020 do spremembe oziroma preklica. V kolikor se posameznik z informacijami o obdelavi osebnih podatkov in obrazložitvijo, ki jo je prejel od spletne trgovine www.konveks.si ali pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov ne strinja oziroma je bil prekoračen zakonsko ustrezen rok za odgovor, lahko vloži pritožbo pri nadzornem organu. V Republiki Sloveniji je nadzorni organ Informacijski pooblaščenec.

Glavni meni Meni kategorij
What are you looking for in Partdo?