Kako Vam lahko pomagamo?

Če imate vprašanja, potrebujete pomoč, svetovanje ali želite samo več informacij o izdelkih in naročanju, vam z veseljem pomagamo.

Pogosta vprašanja

Spodaj so prikazani odgovori na pogosto zastavljena vprašanja.

Postopek naročanja je zelo preprost! Ko najdete željen izdelek, samo kliknite DODAJ V KOŠARICO, nato pa izpolnite naročilnico, označite želen način dostave in plačila. Po uspešno oddanem naročilu, boste prejeli povratno informacijo s številko naročila in sporočilo na e-mail naslov o uspešni oddaji. V primeru kakršnihkoli težav nas kontaktirajte!

Če želite prejeti račun na podjetje (z vidno davčno številko), v ustrezno okence vpišite naziv podjetja, v opombe naročila pa vpišite davčno številko. V primeru kakršnihkoli težav nas kontaktirajte!

Omogočamo naslednje načine plačila:

–  Plačilo po povzetju

Za plačilo po povzetju se obračuna provizija v znesku 1,83 € (z DDV). Vrednost naročila plačate po prevzemu dostavljavcu z gotovino ali plačilno kartico.

–  Plačilo preko plačilnega naloga (po predračunu)

Po oddanem naročilu boste na vaš e-mail naslov prejeli predračun v PDF obliki (priponka), kjer se nahajajo vsi podatki za plačilo (znesek, TRR račun, sklic itd.).

–  Plačilo s kreditno kartico Mastercard, Visa

Gre za plačilo s kartico na spletu neposredno v e-trgovini. Sprejemamo plačilne kartice: VISA in MasterCard. Po zaključku naročila boste preusmerjeni na platformo za plačilo. Plačilo poteka prek plačilne platforme Saferpay. Ko vnesete podatke kartice, morate plačilo potrditi še v svoji spletni banki.

* V primeru težav kontaktirajte svojo banko ali pišite nam za spremembo načina plačila.

–  Plačilo preko sistema PayPal

–  Plačilo ob prevzemu

Ob osebnem prevzemu izdelkov na prevzemnih mestih v Ljubljani oziroma Rogaški Slatini, omogočamo plačilo naročila z gotovino.

Če potrebujete izdelek v večjih količinah nas kontaktirajte ali izpolnite obrazec za povpraševanje in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Če želite izdelek, ki ga ne najdete na naši spletni strani, nas kontaktirajte ali izpolnite obrazec za povpraševanje in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Kontakt

Telefonska številka

040 510 879

Spletna pošta

info@konveks.si

Pošljite povpraševanje

Za dodatne informacije in vprašanja nas kontaktirajte ali izpolnite spodnji obrtazec in pošlite neobvezujoče povpraševanje.

    Glavni meni Meni kategorij
    What are you looking for in Partdo?